Organizacijski odbor zahvaljuje svim sponzorima na podršci u organizaciji i nastupu na Sajmu u okviru 59. Svjetskog natjecanja u oranju

 

GLAVNI PARTNER

 

 

Grupa SAME DEUTZ-FAHR (SDF), koju su osnovali Francesco i Eugenio Cassani u Treviglio-u, Italiji 1927.g., jedna je od glavnih proizvođača traktora, žetvenih kombajna, specijaliziranih kombajna, dizel motora i poljoprivrednih strojeva u svijetu. Proizvodi kompanije se brendiraju pod imenima SAME, DEUTZ-FAHR, LAMBORGHINI, GREGORIE. SAME DEUTZ-FAHR cilja i dalje povećavati konkurentnost Grupe i ojačati vlastitu nazočnost na tržištima cijelog svijeta s markama (proizvodima) SAME, DEUTZ-FAHR, LAMBORGHINI i HURLIMANN.
 

 

 

Zlatni

 

Pioneer je DuPont business. I dok trenutno služimo kupcima u preko 90 zemalja svijeta, centralno smo smješteni u Iowi, USA - tamo gdje smo i bili od 1926.

 

 

 

 

 

  

Tvrtka sa više od 50 godina tradicije, osnovana davne 1957.g., sa sjedištem u Biogradu na Moru.  Danas je jedna od 20-tak vodećih turističkih kompanija u Hrvatskoj koje predstavljaju okosnicu hrvatskog turističkog razvoja.  Jedna je od tri vodeće turističke tvrtke u Zadarskoj županiji i nositelj ukupnog gospodarskog i turističkog razvoja Biograda na Moru.

 

 

 

Službena vozila Natjecanja

Auto kuća Šimun je ovlašteni Volkswagen trgovac. Također, kvalitetno opremljen servis po najvišim Volkswagen standardima te ljubazno stručno osoblje jamac su kvalitetne usluge.

 

  

 

Vrana d.o.o. je poljoprivredno poduzeće čije se proizvodne površine nalaze neposredno uz poznati park prirode "Vransko jezero", u blizini grada Biograda na Moru, Čitav kraj ima dugu poljoprivrednu tradiciju, a organizirana poljoprivredna proizvodnja postoji više od 100 godina.

 

 

 

 

 

  Poljodar tim d.o.o. je poljoprivredno poduzeće u privatnom vlasništvu sa sjedištem u Daruvaru. Osnovne djelatnosti su proizvodnja i uzgoj žitarica, dorada sjemena, prerada kukuruza te pružanje usluga i trgovina

 

 

 

 

Hotel Podravina kvalitetom svoje ponude i profesionalnošću svog osoblja ostaje u dobrom sjećanju a zadovoljstvo korisnika je zadatak koji uzimaju kao jedinu i najveću obavezu.

 

 

Medijski pokrovitelj 

  Večernji list i Moja zemlja

 

Srebrni

 

Petrokemija d.d. - Tvornica gnojiva Kutina -  Visokovrijedni proizvodi uz najmanji mogući štetni utjecaj na okoliš. Lider na tržištu mineralnih gnojiva u Hrvatskoj te značajan sudionik na regionalnom tržištu  susjednih zemalja. 

 

 

 

Tim ORO Intenational nudi široku paletu proizvoda i usluga. Pouzdan su partner s provjerenom kvalitetom i profesionalnošću u svojem                                                                     poslovanju.

 

 

 

 

Brončani

 

  DIBA d.o.o. za poljoprivredu, usluge i trgovinu

 

 

 Hrvatske šume d.o.o.

 

 

 Drvna industrija Zelina d.o.o.

 

 

 

 

 Hrvatski Telekom d.d. - IT Sponzor Natjecanja

 

 

 

 

Belje d.d.

 

 

Sponzor